Ga je rondom de Kerstdagen trouwen? Dan wil je er extra mooi uitzien. Vergeet dus vooral die mooie bruidssieraden niet als je naar het altaar loopt en daarna lekker gaat feesten. Heb je extra tips nodig om de mooiste trouwsieraden uit te zoeken? Lees dan vooral verder. Hieronder vind je meer informatie hoe jij aan de slag gaat. 

Waarom zijn bruidssieraden belangrijk?

Trouwsieraden zijn heel erg belangrijk. Ze maken een bruidsoutfit helemaal af. Op jouw mooiste dag wil je er vast echt als een prinses uit zien. Of je nu voor een grote witte jurk met sleep gaat of trouwt in een eenvoudiger model: trouwsieraden horen bij elk type bruid. 

Let wel goed op wat bij je karakter past. Ben je een ingetogen type, dan past het niet om jezelf helemaal vol te behangen met trouwsieraden. Let ook goed op wat bij je kleding past. Hou je meer van goud? Zo ja, welk type goud past dan mooi. Is dat rose goud, oranje goud of ben je meer het type van wit goud? Zilver is ook een hele mooie tint voor tijdens de sobere decemberdagen. Wat je ook kiest, het is jouw feest! 

Online of in de winkel 

Het leukste is om trouwsieraden uit te zoeken in de winkel. Dan zie en voel je de textuur van alle juwelen. Ook kun je de sieraden even in daglicht bewonderen en dan krijg je een goede impressie. Echte mooie merken maken ook gebruik van goede foto’s op de website. Doe vooral datgene waar je je goed bij voelt. De beste shops hebben een soepel retourbeleid. Dat voorkomt een hoop teleurstellingen. Let er wel op dat je extra op tijd bent met Kerst; dan is het helemaal druk met de pakketjes. 

Waar koop je mooie sieraden? 

Niet elk merk of elke sieradenverkoper is gespecialiseerd in trouwsieraden. Let daar dus goed op voordat je deze dure aanschaf doet. Je wil wel meteen mooie spullen kopen en niet achteraf voor verrassingen komen te staan. Zorg er dus ook voor dat je de sieraden ruim van tevoren op tijd koopt. Anders wordt het te laat geleverd en dat zorgt voor extra stress en dat is dus niet nodig. 

Let dus goed op welke (online) winkel bruidssieraden verkoopt. Meestal worden deze sieraden in een set verkocht. Dan weet je zeker dat het allemaal bij elkaar past. Dat straalt veel meer rust uit dan wanneer je zelf gaat mixen met armbanden, ringen en kettingen. En de aandacht hoort vooral uit te gaan naar je jurk. 

Waarom trouwen rond Kerst?

Het is heel erg populair om in de zomer te trouwen. Dan is het lekker weer en dat maakt het makkelijk om bijvoorbeeld in een jurk met blote schouders te lopen. De Kerst is natuurlijk ontzettend gezellig, omdat je dan zeker weet dat de meeste gasten thuis zijn. In juli en augustus zijn de meeste mensen op zomervakantie. Bovendien is het helemaal niet meer zo koud in december. Die mooie foto’s maak je dus gerust buiten. Laat dan wel je trouwsieraden zien! Ook daar mag je in december mee pronken.