Zilver of goud

 Zilver of goud, wat past bij mij?

 

Zilver of goud? Het zij allebei materialen die voor sieraden veel worden gebruikt en waar je veel over hoort. Wat past er het beste bij jou? Waar houd jij van? Misschien is het voor jou altijd moeilijk om te kiezen. In de meeste gevallen is het wel zo dat iedereen wel een voorkeur heeft. Dat zou kunnen komen omdat een van de twee kleuren beter bijpassend is bij de huid, of omdat je de ene kleur simpelweg mooier vindt dan de andere. Maar, wat zegt dit over je? En welke kleur staar er nu beter bij jou? Hou vind je dit uit?

Zilver

Zilver

 

Kies je vaak voor zilver? Dan is de kans groot dat je qua type meer ‘’koel’’ bent ingesteld. Dit betekent niet dat je geen persoonlijk hebt, echter, mensen die zilver dragen zijn vaak een stukje afstandelijker naar de omgeving, ze houden vaak liever meer voor hunzelf. Wanneer jij er iets is wat jij niet tegen kunt, dan zijn het mensen die een extreem overdreven uitstraling hebben, alles in hun doen en laten wordt overdreven. Jij vindt dat het allemaal niet zo druk hoeft, je houdt van rust, je houdt het liever simpel en minimalistisch. Jij hoeft niet op te vallen, jij houdt je liever gedeisd. Het hoeft van jou allemaal niet zo een grote poppenkast te zijn. Het kan heel goed zijn dat jouw motto is. ‘’Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’’

Goud

 

Wanneer je goud draagt, dan ben je waarschijnlijk de tegenpool van de ‘’zilveren persoonlijkheid’’. Je hebt vaak een uitgesproken persoonlijkheid. Opvallen is voor jou juist leuk. Je bent spontaan, niet verlegen en het is voor jou juist leuk om een beetje gek te doen. Je wilt iemand het liefst zo snel als het kan op zijn/haar gemak brengen. Je wilt jouw stralende persoonlijkheid graag laten zien aan iedereen in jouw omgeving door middel van jouw gouden kleuren in je outfit. Hoe meer goud je bij je draagt, hoe sterker jouw eigenschappen gerepresenteerd worden in jouw outfit. De kans is groot dat jij de aandacht van anderen hoe dan ook wel kunt waarderen.

Goud
sieraden kleur

Welke kleur past bij mij?

 

Ondanks het feit dat iedereen wel bij een van de twee categorieën in te delen valt hebben sommigen nog steeds geen voorkeur. Er bestaan echter ook andere manieren om uit te vinden welke sieraden er bij jou passen. Deze hebben te maken met ondertoon van jouw huid, de kleur van je ogen en je haar.

Het klinkt misschien een beetje gek, maar je zou ook je aderen eens kunnen checken om te kijken welke kleur er bij je past. De anderen geven meestal wel een bepaalde kleur af, blauw of groenig. Wanneer de aderen vooral blauw zijn, dan is zilver voor jou de betere optie. Goud is vooral goed voor mensen met groenige aderen.