Afgelast, afgelast, afgelast. Door de pandemie werden veel bruiloften, huwelijksreizen, jubileumvieringen en zelfs vakanties geannuleerd. Maar nu kunnen we eindelijk weer genieten van leuke dingen. En waarom zou je niet twee vliegen in één klap slaan? Trouwen in het buitenland wordt steeds populairder! Steeds meer mensen kiezen ervoor om niet in Nederland te trouwen, maar ergens anders op een romantische plek. De bruidswinkel www.damore.nl heeft de drie mooiste trouwlocaties in het buitenland voor jouw droomhuwelijk op een rijtje gezet!

Santorini

Santorini is een mooi eiland in de Egeïsche Zee, met prachtige zonsondergangen en witte dorpjes met blauwe daken. Het is een geweldige plek voor een romantische bruiloft. Stel je voor dat je elkaar het ja-woord geeft terwijl de zon ondergaat boven de zee, omringd door de mooie plek Santorini. Op Santorini kun je op verschillende manieren trouwen, klein en intiem op het strand of groot en uitgebreid in een luxe resort. Je kunt hier stralen in de mooiste trouwjurken op de meest betoverende plek. Er zijn hier ook veel mensen die je bruiloft goed kunnen regelen. En het eten is er fantastisch, met Griekse gerechten zoals moussaka, souvlaki en tzatziki voor iedereen om van te genieten.

Bali

Bali, wie kent het niet? Dit eiland staat ook wel bekend als “ The Island of Gods”. Het is een geweldige plek voor (vaak jonge) koppels die dromen van een tropische bruiloft. Het eiland staat vol met prachtige jungles, culturele tempels en natuurlijk witte stranden als achtergrond voor jullie huwelijk. Je kunt trouwen in traditionele Balinese tempels of op het strand met je voeten in het zand. Denk aan plaatsen zoals Uluwatu en Nusa Dua. De stranden in Canggu zijn namelijk niet zo wit. De lokale mensen zijn ook heel vriendelijk, waardoor je bruiloft een bijzondere en betekenisvolle ervaring zal worden.

Toscane

Voor een romantische bruiloft kom je al snel uit bij Toscane. Deze regio in Italië is bekend om zijn heuvels, wijngaarden en villa’s. Deze locatie wordt vaak gekozen door stellen die dromen van een Italiaanse bruiloft. Toscane heeft allerlei geweldige plekken om te trouwen, van de wijngaarden tot kastelen. En het eten in Toscane is geweldig. Denk aan gerechten zoals verse pasta, olijfolie en Chianti-wijnen. Een bruiloft is daarom een goed idee voor de romantici onder ons. Dus, sta jij op het punt om te gaan trouwen, en wil je dit in het buitenland doen? Kijk dan zeker eens naar deze plekken! Kies eerst een locatie en ga vervolgens online op zoek naar een bruidswinkel voor een passende trouwjurk. Een jurk voor op het strand is namelijk anders dan een jurk in een kasteel.