Er is een nieuw jaar aangebroken. We hebben 2021 definitief afgesloten. Voor veel mensen een jaar dat we niet makkelijk gaan vergeten, de een kende veel tegenslagen en de ander heeft juist ontzettend veel kracht uit alle gebeurtenissen gehaald. Hoe je het jaar ook hebt beleefd, 2021 is voorbij. Dat betekent dus ook direct dat 2022 is gestart. Een nieuw jaar; een nieuwe ronde en dus ook nieuwe kansen. Met frisse moed gaan we dit jaar weer tegemoet en dat doen we in grote harmonie en verbinding. Althans als we de numerologie mogen geloven. Dit jaar staat in het teken van harmonie en verbinding. Gezamenlijk gaan we deze begrippen proberen extra kracht mee te geven aan de hand van edelstenen. In deze blog lees je alles over de perfecte edelsteen voor 2022.

De edelsteen van verbinding

Als we denken aan een edelsteen die symbool staat voor verbinding, dan kom je al snel uit bij de amethist. De amethist is zonder twijfel een van de meest energierijke edelstenen beschikbaar. Ook de vredesagaat staat voor verbinding. De combinatie van de vredesagaat en de amethist helpt je energieveld harmoniseren. Daardoor kom je in een betere verbinding met je lichaam. Daarnaast ondersteunt deze combinatie ook in de verbinding met het universum herstellen. Rust, acceptatie en inzicht zijn hierin kernwoorden. Deze begrippen komen mooi overeen met de numerologie van 2022. De perfecte combinatie om een nieuw jaar te starten.

Meer informatie over de amethist

De amethist is heel gemakkelijk in gebruik. Je benut zijn kracht simpelweg door de amethist op je lichaam te dragen. Dit kan aan de hand van een sieraad (ketting of een armband), maar ook in een edelstenenzakje in de broekzak is een optie. Wil je liever een effect creëren in een grotere ruimte? Plaats dan een cluster met verschillende amethisten in een bijzondere hoekje. Je merkt dan al snel dat je wordt beschermd door een bron van licht en verbinding. De amethist is geschikt voor iedereen. Van kinderen tot aan ouderen.

Ga jij ook aan de slag met harmonie en verbinding?

Wil jij een vliegende start in 2022 realiseren? Kijk dan snel op de website van Ruben Robijn. Met een uitgebreid assortiment edelstenen is er altijd een edelsteen geschikt voor jouw wensen. Daarnaast zijn de amethisten ruim op voorraad en in verschillende vormen en groottes verkrijgbaar. Ga de verbinding aan!