Het nieuwe jaar staat weer voor de deur, 2021! Wat worden de modetrends? Vragen veel vrouwen zich natuurlijk ieder jaar weer af. Ik kan al verklappen dat jurken weer helemaal in gaan zijn in het jaar 2021. En dan voornamelijk jurken zoals de Geisha jurk en de Aaiko jurk. Dit verklapt al dat lange jurken dus veel terug gezien gaan worden in het straatbeeld. Waar Mark Rutte nog steeds spreekt over het nieuwe normaal, zal die oude lange jurk van een aantal jaar geleden het oude normaal vertegenwoordigen. Doe hem dus gerust aan!

Prints en Kant

Op de jurken zal je verschillende prints gaan zien, zoals de oude vertrouwde bloemenprint, dierenprints, ruiten en etnische prints. Dit kan in micro of macro zijn. Ook zal je leder terug gaan zien, of dit nep of echt is maakt niet uit, het is natuurlijk maar net waar jij voor staat. Ben je tegen gebruik van dierenhuiden of maakt het je niet uit. Deze statements mag jij allemaal maken, vrijheid is een thema van 2021. Wat nieuw is in 2021 zijn effen kleuren, maar ook franjes en slank afkledende silhouetten. Er zullen veel jaren 50, 60 invloeden zijn, het zal dus groot en deels vintage worden. De jurken zullen worden gemaakt van luxe, winterse materialen.

Conclusie

Mocht je nog oude lange jurken in de kast hebben hangen, draag ze gerust in 2021. Als je naar bijvoorbeeld de Geisha jurk en de Aaiko jurk kijkt zie je ook echt die vintage dames look. Iets waar ik persoonlijk echt fan van ben. Deze jurken zijn ook prima te combineren met een mooie trui in bijpassende kleur. Ook zijn deze jurken prima te dragen op het werk, in je vrije tijd of tijdens het uitgaan. Omdat ze erg zakelijk ogen, maar toch ook een hippe afwerking kunnen hebben. Op het internet is veel inspiratie te vinden, Ga dan ook zelf op onderzoek uit, voel je vrij en doe wat bij jou past in 2021. Maar ik weet zeker dat jij jezelf een echte dame zal voelen met deze nieuwe modetrends.